Головна Новини Світ Азія В Індії чоловік убив свою дружину коброю, поки та спала
commentss НОВИНИ Всі новини

В Індії чоловік убив свою дружину коброю, поки та спала

Суд засудив чоловіка до покарання у вигляді двох довічних термінів

14 жовтня 2021, 19:45
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В Індії чоловік убив свою дружину за допомогою кобри. Про це повідомляє видання УНІАН.

В Індії чоловік убив свою дружину коброю, поки та спала

Вбивство коброю. Фото: Рixabay

Минулого року правоохоронці затримали 28-річного чоловіка після смерті його дружини. Правоохоронці розслідували цю справу як вбивство, запідозривши в ньому чоловіка. Чоловік нібито вбив свою дружину заради приданого.

Як стало відомо, 25-річна домогосподарка була знайдена мертвою у своєму будинку, що знаходиться на півдні країни. Зазначається, що родичі загиблої відразу запідозрили недобре через те, що за два тижні до цього її вкусила гадюка чоловіка. Тоді жінці вдалося оговтатися від укусу.

Слідчі дійшли висновку, що за обома спробами вбивства стоїть чоловік. Вони з'ясували, що підозрюваний підкинув у ліжко дружини кобру.

Суд засудив чоловіка до покарання у вигляді двох довічних термінів.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" інформували про те, що у Норвегії чоловік розстрілював людей з лука. В результаті події були поранені семеро людей. П'ятеро з них померли від отриманих травм. Постраждалі були госпіталізовані медиками, які поспішили на місце подій. Правоохоронцям вдалося затримати стрільця. Імовірно, у підозрюваного були спільники. На цей момент поліціянти встановлюють мотиви злочину.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що в американському місті Мемфіс на території поштового відділення виявили бездиханні тіла трьох чоловіків. На трупах були вогнепальні поранення. За даними ФБР, помічник листоноші розстріляв двох своїх колег, а потім наклав на себе руки. Детальніше про це читайте у нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини