Головна Новини Світ Азія В Індії тигриця загризла двох мотоциклістів на очах в їхнього друга
commentss НОВИНИ Всі новини

В Індії тигриця загризла двох мотоциклістів на очах в їхнього друга

Троє хлопців їхали на мотоциклі до себе додому

14 липня 2021, 17:04 comments1847
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В Індії тигр напав на двох чоловіків. Про це повідомляє видання Hindustan Times.

В Індії тигриця загризла двох мотоциклістів на очах в їхнього друга

В Індії тигр напав на двох чоловіків. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, троє чоловіків їхали на мотоциклі у своє село. Їхній шлях пролягав через заповідник із тиграми. Зазначається, що постраждалих попереджали про те, що в цих околицях знаходиться самка тигра зі своїм виводком. По всій видимості, хлопці вирішили проігнорувати це попередження і не захотіли перебудовувати маршрут.

Наступного дня бездиханні тіла двох постраждалих від нападу тигра випадково виявили місцеві жителі. Вони ж і допомогли третьому чоловікові, якому вдалося вижити, злізти з дерева. Він був доставлений до найближчого медичного закладу. Чоловік знаходився в шоковому стані.

Зараз співробітники лісництва встановлюють місцеперебування хижачки.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Бразилії на місцевого жителя напала акула. Чоловік напідпитку проігнорував попередження про те, що в цій місцевості заборонено знаходиться у воді. Він зайшов у воду по пояс для того, щоб справити фізичну потребу, і в цей момент на нього напала хижа риба. Потерпілий отримав серйозні поранення. Його витягли на берег приятелі, з якими він відпочивав. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" писав про те, що з індонезійського зоопарку втекло кілька тигрів, які напали на охоронця. Два суматранських тигри, які знаходяться під загрозою зникнення, втекли з вольєрів, пошкоджених під час сильних дощів. Після вдалої втечі хижаки здійснили напад на 47-річного охоронця, який знаходився неподалік. Подробиці — в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини