Головна Новини Світ Азія В Індії на берег річки вимило десятки тіл: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

В Індії на берег річки вимило десятки тіл: що сталося

ЗМІ Індії повідомляють, що це можуть бути тіла загиблих унаслідок коронавірусу, який бушує в країні

10 травня 2021, 23:58
Поділіться публікацією:

В Індії десятки тіл вимито на берег річки Ганг. До інциденту міг привести коронавірусний колапс у країні. Про це передає ВВС.

В Індії на берег річки вимило десятки тіл: що сталося

Коронавірус в Індії. Фото: REUTERS

За словами офіційних осіб, тіла щонайменше 40 осіб було викинуто на берег річки Ганг у північній Індії. Неясно, як тіла опинилися там, але за повідомленнями місцевих ЗМІ, вони можуть бути жертвами Covid-19.

Деякі ЗМІ повідомляють, що було знайдено близько 100 тіл, і їх стан передбачає, що вони, можливо, перебували в річці протягом декількох днів. За словами місцевих, тіла могли прибути зі штату Уттар-Прадеш, який вважається найбільш заселеним у країні. Останки поховають або кремують.

В ефірі одного з індійських каналів повідомили, що тіла були частково спаленими, тому могли опинитися в річці в рамках практики кремації жертв коронавірусу уздовж річки Ганг у вищевказаному штаті.

За даними ВВС, спостерігається нестача дров для кремації і зростання витрат, пов'язаних з похоронами. Через це деяким сім'ям не залишалося нічого іншого, крім як покласти тіла близьких, які померли від коронавірусу, прямо в річку.

Відзначимо, що в Індії триває "коронавірусний колапс". Показник летальності зростає. Країну називають епіцентром світової пандемії.

За даними Університету Джонса Хопкінса, в Індії зареєстровано понад 22,6 млн випадків коронавірусу і понад 246 тис. смертей від коронавірусу. Однак експерти вважають, що реальне число загиблих може бути набагато вищим.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Індії продовжують фіксувати нові випадки захворювання на мукоромікоз ("чорну плісняву") — рідкісної хвороби.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини