Головна Новини Світ Азія В Індії наречений залишився без обраниці через таблицю множення
commentss НОВИНИ Всі новини

В Індії наречений залишився без обраниці через таблицю множення

В індійському штаті Уттар-Прадеш наречена скасувала весілля, оскільки її обранець не знав таблиці множення

5 травня 2021, 14:55
Поділіться публікацією:

Причин для того, щоб розірвати шлюб, є безліч. Однак чоловік з індійського штату Уттар-Прадеш ніяк не очікував, що залишиться без нареченої через те, що не знає таблиці множення.

В Індії наречений залишився без обраниці через таблицю множення

В Індії жінка скасувала шлюб через математику (фото з відкритих джерел)

Як повідомляє Tribune India, 1 травня в Індії мало відбутися довгоочікуване весілля за домовленістю між двома сім'ями. На святкування зібралися родичі та жителі сусідніх сіл. Але церемонія так і не відбулася.

Перш ніж сказати "так" і офіційно закріпити їхній союз, наречена попросила майбутнього чоловіка розповісти їй таблицю множення на 2. Але він, судячи з усього, не був готовий до математичного іспиту, тому не зміг виконати це прохання. Жінка ж заявила, що не збирається пов'язувати свою долю з неосвіченою людиною і пішла.

Родичам змінити її рішення не вдалося. Двоюрідний брат нареченої зазначив, що був здивований таким поворотом подій, і вважає, що його сім'ю обдурили, тому підтримав сестру в її рішенні не укладати шлюб.

Чоловік розповів, що сім'я нареченого нічого не розповідала про його освіту, і, можливо, він навіть не ходив до школи. Це обурило його. Хлопець дуже пишається сестрою, яка змогла піти з весілля, не боячись соціального осуду.

Відомо, що обидві родини повернули один одному подарунки і коштовності, подаровані напередодні весілля, щоб не виникало ніяких конфліктів.

Нагадаємо, що британка Тоні Стенд заради весілля своєї мрії і медового місяця зважилася на аферу, щоб "збити" грошей зі своїх друзів і родичів. Пізніше жінка визнала свою провину. Наразі їй загрожує штраф і тюремне ув'язнення.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в листопаді 2020 року у світі відбулося перше онлайн-весілля.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини