Головна Новини Світ Азія В Індії раптово обвалився пішохідний міст: десятки людей загинуло (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Індії раптово обвалився пішохідний міст: десятки людей загинуло (ВІДЕО)

Пішохідний міст в Індії лише чотири дні тому відкрили після реконструкції

30 жовтня 2022, 19:00
Поділіться публікацією:

30 жовтня, у місті Морбі, що в Індії раптово впав пішохідний міст. В цей час там знаходилися близько 150 людей. На місці трагедії загинуло близько 50 людей, ще щонайменше 100 отримали різного ступеня поранення. Про це повідомляє The Times of India.

В Індії раптово обвалився пішохідний міст: десятки людей загинуло (ВІДЕО)

В Індії обвалився пішохідний міст (фото з відкритих джерел)

У повідомленні йдеться, що рятувальники, пожежники та лікарі прибули на місце за 15 хвилин. Близько 40 людей вдалося врятувати, а 60 вважаються такими, що зникли безвісти.

На трагедію вже відреагував прем'єр-міністр Індії Нарендрі Моді, який доручив місцевій владі провести термінову рятувальну операцію, а родичам загиблих та потерпілих виплатити компенсацію. 

Відомо, що канатний міст у місті Морбі — історичний, який збудували багато років тому. Його тільки чотири дні тому відкрили після реконструкції з нагоди гуджаратського Нового року. 

Представники влади вже встигли заявити, що міст обвалився, бо не витримав ваги людей, що одночасно там знаходилися.

Наразі нема точних даних про кількість загиблих та постраждалих людей.

 Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Індія купує зброю у РосіїІндія не засудила російське вторгнення в Україну та не відмовляється від закупівлі озброєння в Росії. У той час як країни Заходу хочуть нав'язати їй свої умови: переорієнтувати країну на виробництво зброї в концернах з ними, настроїти Індію проти Китаю, який активізувався у регіоні та загрожує Тайваню. Представники західних урядів та Єврокомісії відвідували Індію та пропонували створити спільне виробництво більш сучасного озброєння на відміну від російського. Аргументами для створення нових концернів західні політики використали зіткнення з Китаєм у 2020 році, ненадійність Росії як постачальника та необхідність розвивати власну оборонну промисловість на тлі геополітичних загроз.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини