Головна Новини Світ Азія В Індії розлючені мавпи напали на 5-річну дівчинку: дитина загинула
commentss НОВИНИ Всі новини

В Індії розлючені мавпи напали на 5-річну дівчинку: дитина загинула

В Індії дитина померла після нападу мавп

12 лютого 2022, 18:05
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В Індії мавпи напали на дитину. Про це пише видання ТСН.

В Індії розлючені мавпи напали на 5-річну дівчинку: дитина загинула

Мавпи напали на маленьку дівчинку. Ілюстрація з відкритих джерел

Як стало відомо, інцидент стався в індійському штаті   Уттар-Прадеш, що на півночі країни. У населеному пункті, що знаходиться неподалік міста Барелі, діти грали біля річки. Якоїсь миті на них напала зграя мавп.

Тварини напали на 5-річну дівчинку та серйозно покусали її. Крики дітей почули дорослі та негайно поспішили на допомогу. Їм вдалося відбити малюків у розлютованих звірів.

Постраждалу дитину доправили до медичного закладу. На жаль, лікарям не вдалося врятувати життя дівчинки. Вона втратила багато крові.

Повідомляється, що після того, що сталося, місцеві жителі звернулися до правоохоронних органів, щоб мавп відловили.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що в одному з американських штатів відбулася серйозна стрілянина. Правопорушник відкрив вогонь за правоохоронцями та поранив чотирьох із них. Один поліцейський зазнав серйозних поранень. Також внаслідок інциденту постраждала одна цивільна особа.

Читайте також про сьому річницю "Мінська-2". Чому на виконання угод не піде жодна влада в Україні? Експерти пояснили, чому за 7 років Мінські угоди перетворилися на ритуальні угоди, які Україна ніколи не виконає. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" писав про те, що українські біатлоністи увійшли до ТОП-20 найкращих за результатами змагань у Пекіні. Два українці показали добрі результати на Олімпіаді у біатлонних спринтерських перегонах. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини