Головна Новини Світ Азія В Індії вантажівка врізалася в мікроавтобус: багато загиблих і поранених
commentss НОВИНИ Всі новини

В Індії вантажівка врізалася в мікроавтобус: багато загиблих і поранених

У ДТП загинули паломники зі штату Мадхья-Прадеш

31 серпня 2021, 14:47
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В Індії сталося смертельне ДТП. Про це повідомляє видання ANI.

В Індії вантажівка врізалася в мікроавтобус: багато загиблих і поранених

Ілюстрація Фото: Pixabay

Трагедія сталася в індійському штаті Раджастан. На автодорозі мікроавтобус зіткнувся з вантажівкою. В результаті події загинули 11 людей і ще семеро отримали травми різного ступеня тяжкості.

У ДТП загинули паломники зі штату Мадхья-Прадеш. Вони поверталися після відвідин індуїстських релігійних святинь. На місце аварії прибули медики та правоохоронці. Потерпілі були госпіталізовані.

На цей момент правоохоронці встановлюють всі обставини інциденту. Прем'єр-міністр Індії висловив співчуття родичами загиблих в аварії.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що на річці в Перу зіткнулися два судна. Вантажна баржа, яка перевозила нафту, врізалася у човен. Від сильного удару друге судно розділилося на дві частини. У момент аварії на борту човна перебувало близько 80 осіб, 11 з них загинули. На місце інциденту прибули рятувальники. Їм вдалося врятувати щонайменше 60 людей. Ще 14 осіб вважаються зниклими безвісти. Пошуками займається елітна група військовослужбовців Перу. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в Грузії легковий автомобіль зірвався в яр. У салоні автомобіля знаходилися іноземці з дитиною. Під час падіння автомобіль перекинувся кілька десятків разів. За інформацією ЗМІ, в результаті події загинула дитина. У мережі з'явилося відео, на якому показано момент трагедії. На цей момент встановлюються всі обставини події. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини