Головна Новини Світ Пiвденна Америка На річці в Перу зіткнулися два судна: є загиблі і поранені
commentss НОВИНИ Всі новини

На річці в Перу зіткнулися два судна: є загиблі і поранені

У водах Перу вантажний корабель протаранив човен

31 серпня 2021, 12:49
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У водах Перу зіткнулися два судна. Про це повідомляє видання Xinhua.

На річці в Перу зіткнулися два судна: є загиблі і поранені

У Перу зіткнулися два судна. Фото: zn.ua.

Інцидент стався в річці Хуаллага, що на півночі країни. Повідомляється, що вантажна баржа, яка перевозила нафту, протаранила човен в амазонському регіоні Лорето.

На борту другого судна знаходилося близько 80 осіб, в тому числі 20 дітей. Через зіткнення човен розділилася на дві частини і затонув.

Як повідомляє ВМС Перу, на цей момент були врятовані як мінімум 60 осіб, і ще 14 вважаються зниклими безвісти. 11 людей загинули. Потерпілі були доставлені в медичні установи. Вони отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Пошукову операцію проводить елітна група військовослужбовців Перу. Встановлюються всі обставини інциденту.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Грузії легковик зірвалася в яр. Трагедія трапилася на перевалі Годердзі. Всередині транспортного засобу знаходилися іноземці з дитиною. Згідно з інформацією ЗМІ, в результаті події дитина загинула. У Мережі з'явилося відео, на якому відображено момент аварії. Встановлюються всі обставини ДТП. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в Росії розбився фронтовий бомбардувальник СУ-24. Військовий літак здійснював переліт на підприємство, яке мало здійснити його плановий ремонт. Бомбардувальник впав в лісистій місцевості за сто кілометрів від міста Перм. На місце аварії були направлені вертольоти з рятувальниками. На борту літального апарату знаходилися два пілоти. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини