Головна Новини Світ Азія В Індії військовий вертоліт розбився, пролітаючи над дамбою
commentss НОВИНИ Всі новини

В Індії військовий вертоліт розбився, пролітаючи над дамбою

Літальний апарат впав в озеро

4 серпня 2021, 14:20
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В Індії зазнав аварії вертоліт Advanced Light Helicopter (ALH) Dhruv. Про це повідомляє видання Xinhua.

В Індії військовий вертоліт розбився, пролітаючи над дамбою

В Індії розбився вертоліт. Фото: hindustantimes.com

Як стало відомо, інцидент стався вчора, 3 серпня, в індійському штаті Пунджаб, що на кордоні з Пакистаном. Військовий вертоліт впав в озеро, коли пролітав над дамбою. На борту гвинтокрилої машини знаходилися два пілоти.

Повідомляється, що вертоліт Повітряних сил Індії вилетів з міста Патханкот і виконував плановий політ.

Поки невідомо, що могло стати причиною катастрофи. На місце падіння прибули співробітники правоохоронних органів і медики. Встановлюються всі обставини інциденту.

Нагадаємо раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що недалеко від населеного пункту під назвою Америлі, що в Іраку, зазнав аварії вертоліт МІ-17 з військовими на борту. Повідомляється, що повітряне судно Військово-повітряних сил Іраку розбилося під час виконання військової операції. В результаті події загинуло п'ять осіб. Зараз встановлюються всі обставини інциденту. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в Миколаївській області зазнав аварії вертоліт МІ-2. На його борту перебувало двоє людей (пілот і його помічник). Після падіння літального апарату на площі шість квадратних метрів утворилася пожежа. Повідомляється, що в результаті події загинули всі члени екіпажу. На місце події прибули співробітники рятувальної служби, які ліквідували загоряння. Причини авіакатастрофи встановлюються. Подробиці — у нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини