Головна Новини Світ Азія В Індонезії розбився літак: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

В Індонезії розбився літак: що відомо

Літак перестав виходити на зв'язок через 50 хвилин польоту

15 вересня 2021, 15:42
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В Індонезії зазнав аварії вантажний літак. Про це повідомляє видання CNA.

В Індонезії розбився літак: що відомо

Фото: Rimbun Air/rimbunair.com

Як стало відомо, інцидент стався сьогодні, 15 вересня в провінції Папуа, що на сході країни. Згідно з попередніми даними, на борту невеликого вантажного літака знаходилося три людини.

У Міністерстві транспорту Індонезії розповіли, що борт перестав виходити на зв'язок через 50 хвилин після зльоту. Уламки літака були виявлені на горі Вербу в одному з районів провінції.

На місце події поспішили співробітники рятувальної служби. На цей момент причини падіння літака встановлюються.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" інформувало про те, що в Бразилії пасажирський автобус потрапив в масове ДТП. На трасі між двома містами зіткнулися шість транспортних засобів. За інформацією ЗМІ, водій автобуса не знизив швидкість і притиснув легковик до кузова вантажного автомобіля, в цей момент в автобус ззаду врізався ще один автомобіль. Відразу після зіткнення автомобілі загорілися. В результаті події загинули шестеро людей, багато хто отримав поранення. Детально про це читайте у нашій статті.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що у бразильському штаті Сан-Паулу сталася авіакатастрофа. Легкомоторний літак із дев'ятьма людьми на борту впав у парку університету. Зазначається, що літальний апарат почав втрачати висоту незабаром після зльоту. Після падіння літак загорівся. В результаті інциденту загинули всі, хто був на борту. На місце аварії поспішили рятувальники, Детальніше про це читайте у нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини