Головна Новини Світ Пiвденна Америка У Бразилії розбився літак: ніхто не вижив (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Бразилії розбився літак: ніхто не вижив (ВІДЕО)

На борту літака перебувало сім осіб

14 вересня 2021, 18:48
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Бразилії сталася аварія невеликого літака. Про це повідомляє видання The News 24.

У Бразилії розбився літак: ніхто не вижив (ВІДЕО)

У Бразилії розбився літак. Фото: then24.com.

Авіакатастрофа сталася сьогодні, 14 вересня в бразильському штаті Сан-Паулу. Повідомляється, що на борту легкомоторного літака, який вилетів з аеропорту міста Пірасикаба, знаходилося двоє членів екіпажу і семеро пасажирів.

Незабаром після зльоту літальний апарат почав втрачати висоту і впав в парку університету. Після удару об землю літак загорівся. В результаті події загинули всі люди, які перебували на борту. На місце прибули співробітники пожежної служби.

За інформацією рятувальників, загиблі є членами однієї сім'ї.

У мережі з'являються відео з місця авіакатастрофи.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Росії на туристок впали льодовик. Група туристів яка складалась з шести жінок і гіда перебувала на висоті понад дві тисяч метрів. Кілька туристок відійшли від інших для того, щоб зробити фото на тлі льодовика. У цей момент на них впали брили льоду. В результаті трагедії загинула одна жінка і ще двоє отримали серйозні травми. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в Туреччині туристичний автобус з українцями потрапив в серйозне ДТП. Згідно з попередніми даними, автобус виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся зі студентським шатлом. Після зіткнення транспортний засіб перекинувся. В результаті автокатастрофи загинула одна людина і ще багато хто отримав травми. Потерпілі були госпіталізовані Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини