Головна Новини Світ Азія В Сеулі помітили проукраїнські банери на таксі (Фото)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Сеулі помітили проукраїнські банери на таксі (Фото)

Таксисти клеять банери на підтримку України в Південній Кореї

14 липня 2022, 10:30
Поділіться публікацією:

В Південній Кореї таксисти наклеїли банери на авто з фразою "Stand With Ukraine" — "Підтримайте Україну". Зокрема, такі наклейки в кольорах українського прапора помітили  на багатьох автомобілях, що надають послуги з пасажироперевезень в столиці — місті Сеул. Про це написала на своїй сторінці в Фейсбук заступниця голови Верховної Ради України Олена Кондратюк.

В Сеулі помітили проукраїнські банери на таксі (Фото)

Фото ілюстративне / Pixabay

"Південна Корея, Сеул. На багатьох автомобілях таксі, які можна зустріти у місті розміщено жовто-блакитні банери Stand With Ukraine. Дякуємо за солідарність з Україною!", — зазначила політикиня.

Фото Robbie Gramer

В Сеулі помітили проукраїнські банери на таксі (Фото) - фото 2

Раніше ми писали, що в Туреччині російські туристи знаходять листівки з подякою. На них написано текст російською, де їм дякують за фінансування виробництва "Байрактарів" для Збройних сил України. Фото листівок виклали в соцмережі.

Також портал повідомляв, що на вулицях анексованого Криму розклеюють проукраїнські листівки. В окупованому Криму діє партизанський рух активістів. Свідомі громадяни поширюють правду про війну росії з Україною, спростовують фейки окупаційної влади півострова та російської пропаганди, передають інформацію про переміщення російських військових та техніки по території та в бік материкової України, поширюють листівки.

Експерти розповіли, що означають погрози Медведева та чим зумовлена агресивна поведінка російського політика. Заяви колишнього президента рф проаналізувала й психологиня. Черговий випад – назвав західні санкції "хамськими та цинічними" і зазначив, що вони за певних обставин можуть бути сприйняті як акт міжнародної агресії або навіть як casus belli (привід для війни).



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини