Головна Новини Світ Азія В Японії почалося виверження вулкана: підвищений рівень небезпеки
commentss НОВИНИ Всі новини

В Японії почалося виверження вулкана: підвищений рівень небезпеки

У вулканічному кратері відбулися множинні вибухи

17 вересня 2021, 11:02
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В Японії почалося виверження вулкана. Про це повідомляє видання Japantimes.

В Японії почалося виверження вулкана: підвищений рівень небезпеки

Виверження вулкана. Фото: Ulet Ifansasti / Getty Images

На південно-західному японському острові Суваносе сталося виверження вулкана. Метеорологічне агентство підвищило рівень небезпеки до третього (з п'яти). Це означає, що тепер людям не можна наближатися до гори менш ніж на два кілометри.

Також фахівці попередили про можливість викиду в повітря великих каменів у радіусі двох кілометрів від кратера 799-метрової гори, яка знаходиться в населеному пункті Тосима.

Зазначається, що у вулканічному кратері відбулися множинні вибухи. На цей момент інформації про потерпілих немає.

Для довідки: Суваносе є вулканічним островом з населенням близько ста осіб. Всі вони проживають у населеному пункті, який знаходиться за чотири кілометри від вулкана. Острів розташований на південь від головного японського острова Кюсю.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в одній з китайських провінцій стався потужний землетрус. Підземні поштовхи магнітудою шість балів були зафіксовані у повіті міста Лучжоу. Згідно з даними фахівців, вогнище землетрусу знаходилося на глибині 10 кілометрів. Кілька людей отримали поранення і були госпіталізовані. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в одному з районів Франції за кілька годин випала норма опадів за кілька місяців. Проливні дощі на півдні країни викликали повені. Місцевим жителям довелося рятуватися від стихії на дахах будівель. Рятувальники діставали людей із затоплених автомобілів. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини