Головна Новини Світ Франція Францію накрила повінь: люди рятуються на дахах будинків (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Францію накрила повінь: люди рятуються на дахах будинків (ВІДЕО)

Проливні дощі на півдні Франції викликали повені

15 вересня 2021, 13:22
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Франції потужні зливи спровокували повені. Про це повідомляє видання "РБК-Україна".

Францію накрила повінь: люди рятуються на дахах будинків (ВІДЕО)

Францію накрило масштабна повінь. Фото: facebook

Як стало відомо, на південь країни обрушилися проливні дощі. Через них утворилися масштабні повені. Так, в одному з районів всього за кілька годин випала норма опадів за два місяці. Місцеві жителі рятувалися від стихії на дахах будинків.

Співробітники рятувальних служб врятували понад два десятки людей із затоплених водою автомобілів. Зазначається, що в постраждалих районах виявилося порушено рух магістральними вулицями та шосе і магістралях.

У мережі з'являються відео, на яких показана бурхлива стихія.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в Сполучених Штатах Америки продовжує лютувати шторм під назвою "Ніколас" Відзначається, що в міру свого просування ураган ослаб до рівня тропічного шторму. Його швидкість тепер становить близько 55 кілометрів на годину. Раніше "Ніколас" досяг статусу урагану першої категорії. Пориви вітру під час нього могли перевищувати 150 кілометрів на годину. Стало відомо, що надалі шторм може обрушитися на південні райони Міссісіпі та Алабами. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував, що на індійський штат Гуджарат обрушилися сильні зливи, які спровокували повені. Через стихію постраждали понад півтора мільйона людей. У районі Раджкот за одну добу випало близько 510 міліметрів опадів. В уражених негодою районах переповнюються греблі. Проводиться евакуація. Свої будинки вже покинули понад сім тисяч громадян. Повені вбивають людей. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини