Головна Новини Світ Азія В Японії повітряна тривога, над її територією пролітає балістична ракета Північної Кореї
commentss НОВИНИ Всі новини

В Японії повітряна тривога, над її територією пролітає балістична ракета Північної Кореї

Повітряні тривоги не тільки в Україні, жителів Японії просять бути обережними.

6 жовтня 2022, 09:21
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Північна Корея продовжує випробовувати свої балістичні ракети. 6 жовтня авторитарна країна запустила дві ракети, які впали в Японському морі. За для безпеки японців влада острівної країни увімкнула повітряні сирени. Про це повідомляє  "ТСН".

В Японії повітряна тривога, над її територією пролітає балістична ракета Північної Кореї

В Японії повітряна тривога, над її територією пролітає ракета КНДР. Фото з відкритих джерел

Міністр оборони Ясуказу Хамада розповів, що балістичні ракети потрапили в економічну зону Японії та пролетіли на відстані від 350 до 800 км. КНДР вже здійснила шостий випробувальний запуск ракет від кінця вересня, а 4 жовтня балістична ракета небезпечно близько пролетіла над Японським архіпелагом.

Державний лідер Японії прем’єр-міністр Фуміо Кісіда називає такі дії абсолютно неприйнятними та критикує керівництво Північної Кореї через небезпечні та малоконтрольовані запуски балістичних ракет поблизу територій острівної країни.

Як зазначає керівництво КНДР такі дії пов’язані з нещодавнім спільним військовим навчанням Південної Кореї та США, коли обидві країни також запускали балістичні ракети. Окрім того, Північна Корея оприлюднила свою критичну заяву, через обговорення в Радбезі ООН. В міжнародній безпековій організації США вважає необхідним створити обмеження проти КНДР через її небезпечні випробування зброї та створення ядерної програми.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що КНДР чинить безвідповідально через двох гравців в Раді Безпеки ООН. Таку заяву оприлюднили представники США, які впевненні, що всі критичні обмеження, які можна ухвалити в безпековій організації будуть заблоковані Росією та Китаєм.

Також "Коментарі" писали, що представники Північної Кореї визнали так зване "ДНР".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини