Головна Новини Світ Азія В Японії стався сильний землетрус (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Японії стався сильний землетрус (ВІДЕО)

Епіцентр підземних поштовхів залягав на глибині близько 450 кілометрів

14 вересня 2021, 10:27
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








В Японії стався землетрус. Про це повідомляє видання Xinhua.

В Японії стався сильний землетрус (ВІДЕО)

Землетрус у Японії. Ілюстрація: Unsplash

Як стало відомо, підземні поштовхи відчувалися біля японської префектури Ібаракі сьогодні, 14 вересня. Згідно з даними фахівців, епіцентр землетрусу магнітудою 6,2 бала залягав на глибині близько 450 кілометрів.

Попереджень про цунамі поки не надходило. Також немає інформації про потерпілих або руйнування.

У мережі з'являються відео з місця події.

Для довідки: щороку в Японії фіксують до 1500 землетрусів магнітудою від 3 до 6 балів. Невеликі землетруси, які викликають здригання будівель, відбуваються щодня в різних частинах країни. 10% вулканічної активності на початку 1990-х було зареєстровано саме в Японії.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" інформували, що у Пакистані блискавка влучила одразу в кілька житлових будинків. У цей момент в них перебували люди. У результаті інциденту загинуло 14 осіб. Усі вони були членами однієї великої родини. Поранення отримали троє. Вони були доставлені в медичні установи.

Також "Коментарі" повідомляли, що у Пакистані через тривалі зливи утворюються зсуви. Через негоду загинули вже як мінімум 17 осіб. У районі Тор Гар з-під уламків будівель витягли бездиханні тіла 11 осіб. Серед загиблих були жінки та діти. Гуманітарна допомога постраждалим районам, яку відправила влада, була затримана через зсуви, що зійшли в гірській місцевості. Зараз намагаються розчистити шлях.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини