Головна Новини Світ Азія Величезний варан влаштував безлад у магазині Таїланду (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Величезний варан влаштував безлад у магазині Таїланду (ВІДЕО)

Жителі Таїланду діляться фото і відео, на яких величезний варан зайшов до супермаркету і влаштував безлад

8 квітня 2021, 12:50 comments1212
Поділіться публікацією:








Жителі міста Накхонпатхом, розташованого в центральній частині Таїланду, публікують в соціальних мережах вражаючі відеоролики, на яких можна побачити, як великий варан дереться по полицях в супермаркеті.

Величезний варан влаштував безлад у магазині Таїланду (ВІДЕО)

Великий варан розполохав відвідувачів магазину (фото з відкритих джерел)

Попри те, що такі ящірки в Таїланді не рідкість, вони можуть бути небезпечні, особливо, якщо їх роздратувати. Але те, що варан зайшов в магазин і влаштував там невеликий погром, було досить несподіваним. На відеоролику видно, що "справжня Годзилла" (так тварину називають в соцмережах) дереться вгору по полицях, скидаючи з них товари, щоб дістатися до самого верху.

І попри те, що картина досить страхітлива, деякі відвідувачі не дуже злякалися і почали фотографуватися з ящіркою на задньому фоні, сміятися, в також кидали підбадьорливі репліки, щоб варану вдалося дістатися на вершину стелажа. Там ящірка пролежала деякий час, насолоджуючись теплом, яке виходить від ламп на стелі.

Продавець супермаркету подзвонив в поліцію, а ті викликали фахівців з вилову тварин. На деякий час "Годзіллу" приспали за допомогою транквілізаторів, щоб повернути в природне середовище.

Відзначимо, що на тілі варанів є ділянки зі слабким отрутою, однак тайські монстри бояться людини й завжди намагаються втекти першими.

Нагадаємо, що жінка, яка відпочиває на Балі, вирішила потримати в руках маленького синекольчатого восьминога, який, як пізніше з'ясувалося, здатний вбити людину всього за кілька хвилин.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в штаті Новий Південний Уельс (Австралія) миші "захопили" ферми та супермаркети.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини