Головна Новини Світ Азія Вибухи у військовій частині Казахстану: кількість жертв збільшилася (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Вибухи у військовій частині Казахстану: кількість жертв збільшилася (ВІДЕО)

Серед загиблих є співробітники органів цивільного захисту

30 серпня 2021, 19:42
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Казахстані збільшилася кількість жертв в результаті вибухів на території військової частини. Про це повідомляє видання Кореспондент.

Вибухи у військовій частині Казахстану: кількість жертв збільшилася (ВІДЕО)

Вибухи в Казахстані. Фото: haqqin.az.

На складах військової частини в Жамбилська області Казахстану сталася пожежа з подальшими вибухами боєприпасів. Повідомляється, в результаті події число жертв вже досягла 15 осіб. Серед загиблих є співробітники органів цивільного захисту.

Сапери виявили бездиханне тіло ще однієї людини. На цей момент його особа встановлюється. Також тривають пошуки ще одного зниклого безвісти.


Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що минулого тижня в Жамбилській області Казахстану прогриміли вибухи. Відомо, що на території військової частини сталося загоряння, яке призвело до вибухів невстановлених предметів. До гасіння пожеж було залучено пожежні команди частині зі спецтехнікою. Причини події встановлюються. Не виключаються різні причини, в тому числі диверсія і навмисний підпал. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в Болгарії на складі з вибухівкою сталася пожежа. Повідомляється, що інцидент стався на території найстарішого збройового заводу країни. В результаті події загинув один зі співробітників підприємства. Ще одному чоловікові вдалося врятуватися. На місце інциденту поспішили співробітники пожежної служби. Відзначається, що розміри складу готової продукції, на якому, за попередніми даними сталася пожежа, складають 150 квадратних метрів. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини