Головна Новини Світ Азія Винищувач F-16 ВПС Тайваню зник з радарів
commentss НОВИНИ Всі новини

Винищувач F-16 ВПС Тайваню зник з радарів

F-16 Viper виконував планову навчальну місію в районі полігону Шуйсі

11 січня 2022, 14:15
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

На Тайвані проводяться пошуки воєнного літака. Про це пише видання "Корреспондент".

Винищувач F-16 ВПС Тайваню зник з радарів

Винищувач. Ілюстрація: Pixabay

Як стало відомо, сьогодні, 11 січня, під час виконання планової навчальної місії зник з радарів винищувач F-16 Viper Військово-повітряних сил Тайваню.

Повідомляється, що одномісний літальний апарат піднявся в повітря з авіабази, розташованої в місті Цзяї. Через приблизно 30 хвилин повітряне судно зникло з радарів. У цей момент воно було в районі полігону Шуйсі.

На цей момент розпочато пошуково-рятувальну операцію.

Як передає видання EurAsiaDaily, очевидці стверджують, що винищувач звалився в море в районі прибережного селища Дунші.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що в американському місті Лос-Анджелес сталася аварія невеликого літака, на борту якого була одна людина. Повітряне судно впало прямо на залізничну колію. На місце аварії прибули поліцейські та рятувальники. Їм вдалося витягнути пілота до того, як у літальний апарат врізався потяг. Зіткнення сталося лише через кілька хвилин після порятунку чоловіка. Докладніше про це читайте в нашій статті. 

Також сайт "Коментарі" писав про те, що кілька веслярів із Великобританії опинилися в продірявленому човні посеред Атлантичного океану. Це сталося після того, як на плавзасіб напав марлін. Хижа риба проробила в палубі кілька дірок і в човен почала надходити вода. Чоловіки повідомили, що вони тримають ситуацію під контролем, хоча вода, що надходить, уповільнила їхній рух. Повідомляється, що веслярі мають намір пропливти кілька тисяч миль.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини