Головна Новини Світ Азія Виверження вулкана Семеру в Індонезії: стихія вбила вже десятки громадян (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Виверження вулкана Семеру в Індонезії: стихія вбила вже десятки громадян (ФОТО)

На острові Ява вивергається вулкан Семеру

9 грудня 2021, 19:10
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В Індонезії зросла кількість жертв у результаті виверження вулкана Семеру. Про це пише видання Antaranews.

Виверження вулкана Семеру в Індонезії: стихія вбила вже десятки громадян (ФОТО)

Лава. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, на індонезійському острові Ява не припиняється виверження вулкана. Наразі стало відомо, що кількість загиблих у зв'язку з виверженням збільшилася і вже досягла 43 людей. Крім того, понад сто громадян отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Виверження вулкана Семеру в Індонезії: стихія вбила вже десятки громадян (ФОТО) - фото 2

Фото: Reuters

Співробітники рятувальної служби продовжують пошуково-рятувальну операцію. Багато громадян, які мешкають у небезпечних районах, були змушені покинути свої будинки. Повідомляється, що кількість пунктів тимчасового розміщення вимушених біженців збільшено до 121.

Довідка: вулкан на острові Ява прокинувся 4 грудня. Він викинув у небо густу хмару попелу, а також з його жерла почали витікати розжарені лавові потоки. Днями вулканічна порода знищила міст, який сполучає два райони в районі Лумаджангу з містом Маланг. Багато громадян вважаються зниклими безвісти.

Виверження вулкана Семеру в Індонезії: стихія вбила вже десятки громадян (ФОТО) - фото 3

Фото: Reuters

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що столицю Єгипту накрила величезна стіна піску. Через бурю в місті майже добу не було видно сонця. Повідомляється, що висота стіни піску досягала п'яти метрів. Окрім цього стихія принесла із собою сильний вітер. Місцевим мешканцям не рекомендують виходити зі своїх будинків. Навчальні заклади тимчасово припинили свою роботу.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що Великобританія та Ірландія страждають від потужного урагану. У деяких районах сила поривів вітру досягає швидкості понад сто кілометрів на годину. Великі хвилі б'ються об узбережжя двох країн. Десятки тисяч громадян лишаються без електроенергії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://en.antaranews.com/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини