Головна Новини Світ Азія Японію засипають сильні снігопади: людям рекомендують не залишати свої будинки (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Японію засипають сильні снігопади: людям рекомендують не залишати свої будинки (ВІДЕО)

Протягом тижня на узбережжі Японського моря йдуть снігопади

28 грудня 2021, 19:45
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








Японію накрили масштабні снігопади Про це пише видання The Watchers.

Японію засипають сильні снігопади: людям рекомендують не залишати свої будинки (ВІДЕО)

Сніг. Фото з відкритих джерел

Вже протягом тижня узбережжя Японського моря йдуть снігопади. Рясні опади спостерігалися в таких містах, як Кіото, Хіросіма та Нагоя. У префектурі Аоморі випало близько двох метрів снігу.

Під час негоди щонайменше десять громадян отримали травми (двоє із серйозно травмувалися). Місцевим мешканцям не рекомендують залишати свої будинки без особливої потреби. Через опади на багатьох автошляхах утворилися затори. У деяких частинах країни порушено роботу громадського транспорту. Скасовуються рейси. Дороги розчищають за допомогою спецтехніки.

Декілька тисяч будинків залишилися без електрики. За інформацією фахівців, снігопади можуть тривати до завтрашнього дня (29 грудня).

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що Бразилія страждає від масштабних повеней. Вони були викликані зливами, які не припинялися протягом декількох днів. Через стихію, що розбушувалася, стався обвал двох гребель. Негода забрала життя вже 18 людей. Тисячі громадян постраждали. Багато місцевих жителів були змушені евакуюватися. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі. 

Також сайт "Коментарі" писав, що в Індонезії під час сильного дощу постраждав чоловік. Працівника одного з підприємств вдарило блискавкою. Потерпілий отримав опіки тіла та був госпіталізований. Передбачається, що блискавку могли залучити предмети, які чоловік тримав у своїх руках. Нині йому нічого не загрожує. Через чотири дні лікування потерпілого виписали з лікарні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини