Головна Новини Світ Азія "З людським обличчям": в Індонезії знайшли акулу-мутанта (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

"З людським обличчям": в Індонезії знайшли акулу-мутанта (ФОТО)

Рибак залишив незвичайну рибу у себе вдома

25 лютого 2021, 13:42 comments1024
Поділіться публікацією:

В індонезійській провінції Східна Нуса-Тенггара двоє рибалок виявили дуже дивну і незвичайну рибу. Її вигляд кардинально відрізнявся від інших їй подібних. Про це повідомляє видання The Independent.

"З людським обличчям": в Індонезії знайшли акулу-мутанта (ФОТО)

Рибалки знайшли акулу з "людським обличчям" - фото: The Independent

Так, за інформацією джерела, двоє місцевих рибалок спіймали за допомогою мереж акулу. Цю рибу вони збиралися продати, тому, прийшовши додому, стали її розрізати на шматки Виявилося, що акула була вагітна. Всередині неї було троє дитинчат. Однак одне з них було явно не схоже на інших.

Двоє дитинчат були  звичайними, а ось у третього були риси, разюче схожі на людські. Фотографії риби-мутанта рибалки опублікували в соціальній мережі. На знімках видно, що очі у дитинчати розташовані не стандартно, більш нагадуючи людські.

”З людським обличчям”: в Індонезії знайшли акулу-мутанта (ФОТО) - фото 2

Дивною знахідкою зацікавився Доктор Девід Шиффман, біолог зі збереження морського середовища і доктор наук з Університету штату Аризона. Він зазначив, що, найімовірніше, це вроджений дефект, а не новий вид акул. Не виключено, що у цієї риби може бути випадок часткової циклопії з однією злитої орбітою, але все ж з двома очима.

Один з рибалок повідомив, що залишив цю незвичайну акулу у себе вдома. На його думку, вона може принести йому удачу. Варто відзначити, що були й ті, хто хотів придбати у нього рибу-мутанта, але рибалка всім відмовляв.

”З людським обличчям”: в Індонезії знайшли акулу-мутанта (ФОТО) - фото 3


Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, що на узбережжі острова в Мозамбіку знайдені понад сто мертвих дельфінів, а також про те, що в США пілот пасажирського літака помітив у небі НЛО. Він розповів подробиці події.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини