Головна Новини Світ Азія За 41 тис. доларів: довірливий лікар купив в Індії «лампу Аладдіна»
commentss НОВИНИ Всі новини

За 41 тис. доларів: довірливий лікар купив в Індії «лампу Аладдіна»

Обдурений чоловік звернувся в поліцію

1 листопада 2020, 09:30
Поділіться публікацією:

За те, щоб в одну мить стати надзвичайно багатими, люди готові платити шалені гроші. Так і сталося з індійським лікарем, який купив "чарівну лампу", виклавши аферистам понад 40 тисяч доларів. Про цей інцидент повідомляє видання NDTV.

За 41 тис. доларів: довірливий лікар купив в Індії «лампу Аладдіна»

Лікар Лаїк Хан розповів, що пацієнтка познайомила його з двома чоловіками, представивши їх своїми синами та розповіла, що вони послідовники тантризму (релігійно філософське вчення, — прим. авт.) І нібито володіють магічними здібностями.

Чоловік зізнався, що йому "промили мозок", розповівши про якусь божественну людину, яка з'являється у них вдома і під час одного з візитів "Аладін" постав і перед ним. Але пізніше лікар зрозумів, що це був переодягнений шахрай.

Аферисти переконали лікаря за 41 тис. доларів купити "чарівну лампу", яка повинна була зробити його дуже багатим, здоровим і щасливим. Але це був лише перший внесок. Чоловік повинен був принести аферистам ще майже 160 доларів.

За 41 тис. доларів: довірливий лікар купив в Індії «лампу Аладдіна» - фото 2

Пізніше лікар звернувся в поліцію і зізнався, що став жертвою шахраїв. Двох чоловіків уже спіймали, а ось жінка, яка виявилася дружиною одного з них, оголошена в розшук.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що канадка повернула в древнє місто Помпеї артефакти, які вкрала 15 років тому, заявивши, що вони прокляті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини