Головна Новини Світ Австралія та Океанія На пляжі в Новій Зеландії акула вбила молоду дівчину
commentss НОВИНИ Всі новини

На пляжі в Новій Зеландії акула вбила молоду дівчину

З води дівчину дістали ще живою

10 січня 2021, 08:49 comments2983
Поділіться публікацією:

На пляжі Вайхе на Північному острові недалеко від найбільшого міста країни Окленда на 19-річну дівчину напала акула. В результаті отриманих травм потерпіла померла. Про це інформує ВВС.

На пляжі в Новій Зеландії акула вбила молоду дівчину

Вперше за 7 років в Новій Зеландії акула вбила людину - фото з відкритих джерел

Очевидці повідомили, що бачили, як на дівчину накинулася в воді велика біла акула. Коли відпочиваючі на пляжі люди почули крики, одразу ж повідомили про це рятувальників, а ті своєю чергою негайно поплили за дівчиною на човні та витягли її на берег. Після того як постраждалу дістали з води, вона ще була жива. Однак від отриманих травм дівчина практично відразу померла.

Дослідниця акул Кіна Сколлей розповіла, що хоч акули та поширені біля північних пляжів в Новій Зеландії, але з людьми вони взаємодіють дуже рідко. Після події на пляжі обмежили доступ до місця, де трапилася трагедія, на 7 днів.

Напади акул є незвичайним явищем для цієї країни. Останній випадок, коли акула вбила людину в Новій Зеландії, був у 2013 році. У 2018 році на пляжі Бейліс акула напала на чоловіка, але йому вдалося вижити. А в лютому минулого року акула ледь не напала на серфера. Однак той не розгубився і вдарив хижака кулаком в око, після чого вона відплила від нього. Повідомляється, що за останні 170 років в цій країні було зареєстровано 13 смертельних випадків нападу акул на людей.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв про те, що в одній з річок в Італії виявили труп українки, про зникнення якої заявляв в поліцію її син, а також про те, що в мережі з'явилися фото з самого популярного пляжу у туристів на Балі, засипаного тоннами різного сміття.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини