Головна Новини Світ Австралія та Океанія Найвищий жираф живе в Австралії: який у нього зріст
commentss НОВИНИ Всі новини

Найвищий жираф живе в Австралії: який у нього зріст

Зріст найвищого жирафа намагалися виміряти кілька місяців

1 серпня 2020, 05:30 comments1250
Поділіться публікацією:

У зоопарку Австралії живе самець жирафа на ім'я Форест, якого визнали найвищим представником свого виду. CNN повідомляє, що зріст жирафа становить 5,7 метрів.

Найвищий жираф живе в Австралії: який у нього зріст

Дванадцятирічний Форест, який живе в австралійському Зоопарку у Квінсленді, настільки високий, що команді з Книги рекордів Гіннесса довелося створити спеціальну вимірювальну жердину і встановити її поруч з дозатором сіна в будинку жирафа, щоб зафіксувати його зростання.

Знадобилося кілька місяців, щоб зафіксувати вимірювання за допомогою зображень і відеоматеріалів, бо Форесту знадобився деякий час, щоб освоїтися з новим фідером.

Форест народився в оклендському Зоопарку в Новій Зеландії в 2007 році та був переведений в Австралійський зоопарк у віці двох років. В рамках селекційної програми зоопарку з того часу він став батьком 12 жирафів і скоро повинен з'явитися на світ ще один малюк.

Найвищий вид, що живе сьогодні у світі, жирафів зазвичай виростають до близько 5 метрів.

Вони були занесені в список "вразливих" Міжнародним союзом охорони природи, а деякі підвиди вважаються "знаходяться під загрозою зникнення" або "знаходяться в критичному стані".

Нагадаємо, причиною масової загибелі слонів у Ботсвані можуть бути природні токсини, заявив виконуючий обов'язки директора національних заповідників Ботсвани Сиріл Таоло.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини