Головна Новини Світ Австралія та Океанія У передмісті Сіднея пропонують безкоштовне житло: у чому хитрість
commentss НОВИНИ Всі новини

У передмісті Сіднея пропонують безкоштовне житло: у чому хитрість

У тихому передмісті Сіднея пропонують безплатне житло, але новим власникам доведеться його перемістити на нову ділянку

23 січня 2022, 09:25
Поділіться публікацією:

Для тих, хто хоче переїхати до Сіднея (Австралія) та шукає собі затишний будиночок, є приваблива пропозиція. У передмісті пропоную безплатне житло із чотирма спальнями. Але для нових власників є нюанс.

У передмісті Сіднея пропонують безкоштовне житло: у чому хитрість

Будинок у передмісті Сіднея віддають безкоштовно (фото з відкритих джерел)

Як повідомляє видання The Sun, будинок, розташований у тихому районі Сіднея, готові віддати безплатно, попри те, що він був оцінений у 1,5 мільйона доларів. Річ у тому, що новим мешканцям потрібно буде самостійно перемістити його на нову ділянку.

За даними realestate.com, у Сіднеї земельні ділянки коштують у середньому 1,3 мільйона доларів, а витрати на знесення будинку становлять десь 70 тисяч доларів. У зв'язку з цим, багато австралійців "роздають" будинки майже за безцінь, щоб очистити земельну ділянку та підготувати її під будівництво.

Власники зазначають, що перевести будинок значно простіше та екологічніше, ніж його руйнування, оскільки повторне використання конструкції зменшить кількість витрат. До того ж це хороший шанс малозабезпеченим людям отримати доступне житло.

В оголошенні йдеться про те, що будинок знаходиться в хорошому стані, тому охочі можуть забрати його вже на початку березня. Майбутньому власнику треба буде заплатити лише за його перевезення.

Нагадаємо, влада італійської комуни Оллолаї, розташованої на острові Сардинія в Середземному морі, пропонує туристам нову програму. Тепер італійці та іноземні громадяни можуть орендувати приміщення за кумедною ціною – 1 євро.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що відкладати покупку нерухомості в Україні не варто, оскільки ціни на квартири у новому році не зупинять свого зростання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини