Головна Новини Світ Австралія та Океанія В Австралії акула-людожер напала й загризла чоловіка під час серфінгу
commentss НОВИНИ Всі новини

В Австралії акула-людожер напала й загризла чоловіка під час серфінгу

Реанімувати чоловіка після нападу акули не вдалося

19 травня 2021, 10:49 comments1346
Поділіться публікацією:

Біля узбережжя Австралії сталася трагедія. На 59 серфера напала акула й розтерзала його до смерті. Про це повідомили в ABC News, пише ТСН.

В Австралії акула-людожер напала й загризла чоловіка під час серфінгу

В Австралії акула-людожер напала й загризла чоловіка під час серфінгу - фото з відкритих джерел

Відомо, що чоловік вирушив на пляж Танкаррі в штаті Новий Південний Уельс, щоб провести час з друзями. Ті повідомили, що австралієць помітив акулу й повідомив їм, перш ніж хижак напав.

Відразу після атаки акули, товариші витягли чоловіка на берег, намагаючись провести йому реанімацію. Однак, на жаль, їх зусилля і допомогу медиків виявилися марними — австралієць помер.

У поліції розповіли, що акула напала на чоловіка під час серфінгу. Чоловік отримав критичні травми верхньої частини правого стегна, які виявилися несумісними з життям. Відзначається, що характер пошкоджень, вказує на те, що чоловік був атакований великою білою акулою, відомою як "акула-людожер".

"Це безпрецедентна подія. Я не можу пригадати, щоб акули коли-небудь нападали на людей в цьому районі", — заявив представник місцевого загону рятувальників-волонтерів Брайан Вілкокс.

Раніше портал "Коментарі" писав, що в місті Порт-Макдоннелл, що розташований на узбережжі Південної Австралії, чоловіка, на ім'я Дункан Кроу, який отаборився разом зі своєю сім'єю, з'їла акула. Однак, як виявилося, вона напала на нього, коли той вже був мертвий. В день трагедії, приблизно о 17:00 чоловік пішов купатися на пляж і зник. Як з'ясувалося, він помер природною смертю, перебуваючи у воді. Після цього його тіло з'їла велика біла акула. Що саме викликало смерть — не повідомляється. Буквально за мить до цього його дружина фотографувала їх сина, який сидів на піску, а на задній план потрапив і його батько.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини