Головна Новини Світ Австралія та Океанія В Австралії акула розірвала чоловіка на очах у очевидців: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

В Австралії акула розірвала чоловіка на очах у очевидців: подробиці

На південному сході Сіднея акула вбила чоловіка

16 лютого 2022, 16:02
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В Австралії акула напала на людину. Про це пише видання Оглядач.

В Австралії акула розірвала чоловіка на очах у очевидців: подробиці

Акула. Ілюстративне фото: Pixabay

Як стало відомо, інцидент трапився сьогодні, 16 лютого, на південному сході австралійського міста Сідней. На очах очевидців акула напала на плавця.

Як пише ЗМІ, велика біла акула буквально розірвала свою жертву на частини. Рятувальники, які прибули на місце подій, виявили у воді частину людських останків і гідрокостюму.

За словами очевидців, риба сягала чотирьох метрів завдовжки.

У матеріалі вказується, що в місці, де стався інцидент, водиться велика риба і тому місцеві жителі часто там рибалили. Після того, що сталося, влада на добу закрила всі пляжі Рандвік-Сіті. Також у цей час рятувальники патрулюватимуть узбережжя.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що вчені випадково впіймали рідкісну рибу . Знахідка є дитинчатою глибоководного виду. Зазначається, що дорослі риби зустрічаються рідко, а їхні дитинчати трапляються на очі дослідникам ще рідше. Фахівці опублікували фотографії свого відкриття, а також розповіли, як планують вивчити морського жителя.

Читайте також те, що NASA зафіксувала космічну луну. Це явище є астрономічним феноменом і на відміну від звичного відлуння пов'язане зі світлом. Його створила незвичайна зірка. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" писав про те, що експерти проаналізували політичні уподобання українців, представлені КМІС. Про що свідчить новий рейтинг партій. На думку експерта Українського інституту політики Руслана Бізяєва, у новому рейтингу ми не бачимо очевидного лідера, потужного відриву. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Брат

16 лютого 2022, 16:16

Это явно была пропутинская акула.Только она могла так хладнокровно порвать западного явно пидораса.


Новини