Головна Новини Світ Австралія та Океанія В Австралії вітер підняв у повітря батут із дітьми: є загиблі (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Австралії вітер підняв у повітря батут із дітьми: є загиблі (ФОТО)

В Австралії вітер здув батут із дітьми

16 грудня 2021, 15:05
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В Австралії сталася трагедія на надувному батуті. Про це пише видання ВВС.

В Австралії вітер підняв у повітря батут із дітьми: є загиблі (ФОТО)

"Швидка". Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, інцидент стався в австралійському місті Девонпорт, що на півночі Тасманії. Повідомляється, що під час шкільного свята сильний порив вітру підняв у повітря надувний замок із дітьми. Батут здійнявся на висоту десять метрів.

За даними правоохоронців, внаслідок пригоди загинуло четверо дітей і ще п'ятеро отримали поранення різного ступеня тяжкості. Постраждалі були учнями 5-6 класів.

На місце подій поспішили медики. Постраждалим надали допомогу, а потім доправили до лікарні повітрям. Пізніше, у стінах медичного закладу померла ще одна дитина.

Співробітники правоохоронних органів розпочали розслідування за цим фактом.

В Австралії вітер підняв у повітря батут із дітьми: є загиблі (ФОТО) - фото 2

Фото: ABC NEWS/MONTE BOVILL

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що в Домініканській Республіці розбився легкомоторний літак із пасажирами. Повітряне судно впало неподалік столиці країни після нетривалого польоту. За попередньою інформацією, трагедія могла статися через технічні неполадки. Внаслідок авіакатастрофи загинуло дев'ятеро людей. Дві жертви аварії були неповнолітніми.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що у Сполучених Штатах Америки сильний вітер спричинив курну бурю. Вона накрила кілька західних штатів. Через стихію, що розбушувалася, тисячі будинків залишилися без електроенергії. За словами фахівців, такі погодні явища не є характерними для цієї місцевості. У Мережі з'являються знімки з місця подій, де видно величезну стіну з пилу. Докладніше про це читайте в нашій статті. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини