Головна Новини Світ Азія В Індії розлючений слон розчавив людину (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Індії розлючений слон розчавив людину (ВІДЕО)

Близько 100 слонів зі своїми виводками переходили через дорогу і в цей час один з них кинувся в сторону людей

29 липня 2021, 18:38
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








В Індії слон затоптав людину. Про це повідомляє видання Daily Mail.

В Індії розлючений слон розчавив людину (ВІДЕО)

В Індії слон затоптав людину. Фото: REUTERS

Як стало відомо, інцидент стався в індійському районі Голагат, що в штаті Ассам. Близько 100 слонів зі своїми виводками переходили через дорогу. На кадрах відео видно, як місцеві жителі розступалися для того, щоб тварини могли перейти дорогу, однак деякі почали дражнити тварин.

Велика частина слонів вже перейшла дорогу і пішла в ліс, але один з останніх попрямував в сторону людей. Один тікаючий спіткнувся і впав в канаву поруч з дорогою і велика тварина розчавила його. Постраждалим виявився 45-річний місцевий житель.

На місце події прибули медики, який госпіталізували потерпілого. Однак від отриманих травм, через кілька годин він помер в стінах медичного закладу.

У Мережі з'явилося відео з місця подій.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в тайському океанаріумі на чоловіка напала акула вагою 100 кілограмів. Повідомляється, що інцидент стався, коли співробітник сіл акулі на голову, для того, щоб контролювати її руху. Хижа риба встромилася своїми іклами в ногу своєї жертви. На місце прибули медики, які доставили потерпілого в лікарню. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" вже інформував про те, що в індії великий крокодил напав на місцевого жителя, коли той переходив канал Шарда. Як тільки чоловік опинився у воді до нього наблизився хижак і в лічені секунди вчепився в ногу. Потерпілому на допомогу поспішили перехожі, які всіляко намагалися злякати рептилію. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини