Головна Новини Світ Австралія та Океанія В Австралії загинуло кілька дітей, інші травмовані: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

В Австралії загинуло кілька дітей, інші травмовані: що сталося

Під час свята в початковій школі Хілкрест в Тасманії загинуло четверо школярів

16 грудня 2021, 10:19
Поділіться публікацією:

В Австралії сталася трагедія з дітьми, що гралися на надувному замку для стрибків. Дитячі розваги завершилися травмами та смертю школярів початкової школи на північному заході Тасманії. Про це повідомляє The Guardian.

В Австралії загинуло кілька дітей, інші травмовані: що сталося

Оперативні служби на місці події, фото з Twitter/ АВС news

Відомо, що кілька дітей впали з висоти 10 метрів, отримавши серйозні травми, після того, як вітер підхопив замок на якому вони гралися. Четверо дітей загинули і четверо отримали важкі поранення в результаті падіння.

Поліція підтвердила, що дві дівчинки і два хлопчики, що навчалися в шостому класі, загинули в результаті трагедії в початковій школі Хілкрест у Девонпорті в четвер 16 грудня. На місце події прибули підрозділи поліції та кілька бригад швидкої допомоги.

Комісар поліції Даррен Хайн розповів, що персонал школи викликав поліцію до школи, коли від пориву вітру надувна споруда піднялася в повітря. Постраждалих дітей із школи доставляли до лікарні гелікоптерами. Четверо дітей перебувають у важкому стані. За інформацією видання, поки що не встановлено точне число дітей, що гралися на надувному замку. Всього госпіталізовано п'ять потерпілих.

Відомо, що цього дня в школярів було свято "Великий день", присвячене завершенню навчального року. Після трагедії школа зупинила заняття, батьки забрали школярів додому.

Прем'єр-міністр Пітер Гутвейн та представники поліції висловили співчуття сім’ям та близьким, однокласникам, вчителям загиблих дітей.

Як повідомляв портал "Коментарі", у Канаді шкільний автобус потрапив у серйозне ДТП. В результаті аварії загинула школярка.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини