Головна Новини Світ Північна Америка У Канаді шкільний автобус потрапив у серйозне ДТП: загинула п'ятирічна дитина (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Канаді шкільний автобус потрапив у серйозне ДТП: загинула п'ятирічна дитина (ФОТО)

Неподалік канадського міста Лістер шкільний автобус врізався у вантажівку, що стояла на узбіччі

15 грудня 2021, 17:23
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Канаді шкільний автобус зіштовхнувся із вантажівкою. Про це пише видання CBC.

У Канаді шкільний автобус потрапив у серйозне ДТП: загинула п'ятирічна дитина (ФОТО)

"Швидка". Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, інцидент стався в канадській провінції Квебек. Повідомляється, що неподалік міста Лістер шкільний автобус врізався в вантажний автомобіль, що стояв на узбіччі, з вежею. На момент ДТП кілька робітників виконували роботи з технічного обслуговування дротів.

Внаслідок події загинула одна дитина. Загиблому було п'ять років. Крім того, поранення різного ступеня тяжкості зазнали кілька людей. 10-річного учня школи було доставлено до лікарні із серйозними травмами голови. Водієві автобуса було надано медичну допомогу. Нині його життю нічого не загрожує.

Згідно з попередніми даними, причиною ДТП могло стати сонце, що зайшло, яке вплинуло на огляд водія. За цим фактом розпочато розслідування.

У Канаді шкільний автобус потрапив у серйозне ДТП: загинула п'ятирічна дитина (ФОТО) - фото 2

Фото: cbc.ca

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що у Гонконгу сталася пожежа у хмарочосі. Займання виникло на нижньому поверсі будівлі. Під час пожежі постраждали кілька людей. Багато громадян заблоковано на даху. Потерпілі були госпіталізовані медиками, які прибули на місце подій. Робота працівників пожежної служби ускладнена ремонтом, що проводився у будівлі.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що в Італії розпочалося виверження вулкана Етна. Під час нього у повітря було викинуто величезну кількість попелу. Через це у місті Катанія було тимчасово припинено роботу аеропорту. Згідно з інформацією у ЗМІ, стовп вулканічного попелу досягає висоти п'ять кілометрів над рівнем моря.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини