Головна Новини Світ Австралія та Океанія В Австралії жінка зустріла пітона, який виліз з полиці в супермаркеті
commentss НОВИНИ Всі новини

В Австралії жінка зустріла пітона, який виліз з полиці в супермаркеті

Плазунів міг провести в магазині всю ніч

18 серпня 2021, 23:47
Поділіться публікацією:








25-річна австралійка Хелейна Алаті випадково помітила строкатого пітона. Плазун виліз з полиці супермаркету. Наша героїня не розгубилася, зловила пітона і повернула його в звичне середовище життя. Про несподівану зустріч Хелейна Алаті розповіла на своїй сторінці в соціальній мережі. Це не на жарт вразило її передплатників. Австралійка натрапила на неотруйного пітона строкатого, коли вибирала потрібні спеції в одному з супермаркетів мережі Woolworths.

В Австралії жінка зустріла пітона, який виліз з полиці в супермаркеті

Пітон (фото з відкритих джерел)

"Я просто повернула голову, а він знаходився приблизно в 20 сантиметрів від мого обличчя. Він весь час дивився прямо на мене, як говорив:" Можете винести мене на вулицю, будь ласка? ", — розповіла Алаті BBC.

Жінка записала плазуна на відео, після чого попередила персонал супермаркету і відправилася додому за сумкою для лову змій. Алаті просто "поплескала змію по хвосту, і вона зісковзнула в сумку". Жінка випустила змію в передмісті Сіднея, де зазвичай мешкають представники цього виду. На думку Алаті, плазунів міг провести в магазині всю ніч. Ймовірно, спочатку він перебував на даху, де люблять розташовуватися пітони строкаті. Раніше австралійська сім'я виявила на горищі свого будинку понад 30 шкур змій цього виду.

Нагадаємо, мешканець Австрії вкусив величезний пітон, коли той сидів на унітазі. Рептилія завдовжки 1,6 метра втекла з квартири сусіда і заповзла в каналізацію. Як пише 9News, пітон утік від сусіда, який живе через дорогу. Домашній плазун спустився в каналізаційну трубу і поповзло геть. За розповіддю самого потерпілого, він, як завжди, піднявся о 6:00 ранку і відправився в туалет. Під час сидіння на унітазі він відчув колючий укус в області геніталій. Заглянувши вниз, побачив сітчастого пітона-альбіноса.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини