Головна Новини Світ Австралія та Океанія В австралійському лісі голий чоловік кілька днів ховався на дереві від поліції і крокодилів (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В австралійському лісі голий чоловік кілька днів ховався на дереві від поліції і крокодилів (ВІДЕО)

Цілих 4 дні чоловік просидів в лісі чекаючи допомоги

10 січня 2021, 14:40 comments1030
Поділіться публікацією:








У столиці північній території Австралії, місті Дарвін, стався досить незвичайний випадок. Двоє рибалок помітили сидить на дереві в лісі оголеного чоловіка. Примітно, що під ним у воді перебували крокодили. 

В австралійському лісі голий чоловік кілька днів ховався на дереві від поліції і крокодилів (ВІДЕО)

Австралієць ховався від крокодилів і поліції на дереві - фото: з відкритих джерел

Один з рибалок, на ім'я Кем Фауст, розповів, що він разом з товаришем встановлював пастки для крабів зі свого човна в мангрових заростях на околиці північного міста Дарвін. Як раптом його приятель почув, як хтось кличе на допомогу.

Прийшовши на голос вони побачили, що на гілці дерева сидить чоловік, весь в бруді, порізах і укусах комах. Він пояснив рибалкам, що заблукав чотири дні тому і весь цей час виживав в лісі, поїдаючи равликів. Свій одяг, за його словами, він весь час використовував "на дрібниці". На дерево він виліз, щоб врятуватися від крокодилів, які весь цей час були буквально під ним і не давали шансу спуститися.

Як пізніше виявилося, австралієць ховався не тільки крокодилів, але ще і від поліції. Адже після того, як його доставили в лікарню, де він перебував під охороною поліції, стало відомо, що раніше він скоював злочини. Правоохоронці повідомили, що він був звільнений під заставу після звинувачення в збройному пограбуванні, кількох нападах при обтяжуючих обставинах, позбавлення волі та крадіжці. Однак минулого тижня злочинець раптово відключив електронний пристрій і вирішив сховатися. Тепер йому доведеться зіткнутися з новими звинуваченнями.

До слова, рибалки, які врятували австралійця з лісу, відзначили, що збиралися відвідати його в лікарні. Однак після того, як вони дізналися за його злочини, це бажання різко пропало.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв про те, що на пляжі в Новій Зеландії акула вбила молоду дівчину, а також про те, що в Італії знайшли напіврозкладений труп безвісти зниклої українки.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.9news.com.au/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини