Головна Новини Світ Австралія та Океанія В якій країні визнали російську вакцину "Супутник V"
commentss НОВИНИ Всі новини

В якій країні визнали російську вакцину "Супутник V"

В Австралії дозволили в'їзд туристам, що вакциновані російським "Супутником V"

17 січня 2022, 14:59
Поділіться публікацією:

Днями ще одна країна заявила, що приймає туристів, що вакцинувалися російським "Супутником V", а от "Супутником Лайт" — ні. Про це пише Медуза.

В якій країні визнали російську вакцину "Супутник V"

Вакцинація від COVID-19, фото з відкритих джерел

Таке рішення ухвалив уряд Австралії. Тож з 17 січня до країни можуть приїжджати ті, хто отримав дві дози "Супутник V" після 14 днів з моменту отримання другої дози. Також повідомляється, що звичайні туристичні візи влада не видає поки триває пандемія коронавірусу. Не визнало державне Управління терапевтичних товарів й однокомпонентну вакцину "Супутник Лайт".

В заяві управління вказано, що визнання вакцини сприятиме розвитку туризму, крім цього, до Австралії зможуть приїжджати студенти, бізнесмени, спортсмени та заробітчани.

В 2021 році російську вакцину визнавали в більш, ніж 40 країнах світу, незважаючи на те, що вона ще не схвалена Всесвітньою організацією охорони здоров'я. В деяких країнах крім сертифікату про вакцинацію для перебування на її території треба проходити карантин та здавати тест ПЛР.

Як повідомляв портал "Коментарі", американські розробники розповіли, коли з'явиться вакцина від "Омікрона" та інших мутацій вірусу. В поточному році американські виробники вакцин від коронавірусу працюють над новими розробками, що будуть ефективні в боротьбі з новим мутованим штамом "Омікрон".

Також ми писали, що у вакцинованих жінок може змінитися менструальний цикл. Результати дослідження показали, що цикл може затягуватися після вакцинування. Втім, вплив вакцини на здоров'я жінок детально не вивчено, говорять автори дослідження на чолі з Елісон Едельман, доктором медичних наук, доктором медицини з Орегонського університету охорони здоров’я та науки у Портленді.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини