Головна Новини Світ Австралія та Океанія Зробив чотири "обороти смерті": в Австралії крокодил напав на двох чоловіків
commentss НОВИНИ Всі новини

Зробив чотири "обороти смерті": в Австралії крокодил напав на двох чоловіків

Рептилію шукали за допомогою дронів

12 серпня 2021, 17:23
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В Австралії крокодил напав на двох людей. Про це повідомляє видання ABC News.

Зробив чотири "обороти смерті": в Австралії крокодил напав на двох чоловіків

В Австралії крокодил напав на військових. Фото: nypost.com

Як стало відомо, інцидент стався в австралійському штаті Квінсленд. Повідомляється, що на двох військовослужбовців, які купалися у річці, напав крокодил. Він вкусив одного з військових за ногу і не розтискав щелепи. На допомогу постраждалому прийшов його товариш по службі, який спробував розтиснути пащу хижакові. Однак у цей момент хижак напав вже на нього. Рептилія схопила чоловіка за руку і чотири рази зробила "оборот смерті"

Для довідки: цей маневр крокодили використовують для того, щоб відірвати шматок м'яса від своєї здобичі.

У результаті пригоди обидва чоловіки отримали серйозні травми та були госпіталізовані. На рептилію почали полювання. Її шукали за допомогою безпілотників. Крокодил був застрелений під час того, як намагався напасти на співробітників природоохоронного відомства.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Австралії маленька дівчинка загинула після нападу сороки. Інцидент стався, коли мати зі своєю дитиною гуляли в парку, який знаходиться у передмісті міста Брисбен. Розлючений птах напав на них, і жінка, намагаючись захистити свою дочку, взяла її на руки й почала ухилятися. У якийсь момент вона втратила рівновагу і впала разом з нею. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що неподалік від міста Полтава на чоловіка напала пантера. Постраждалим виявився 33-летнйі ветеринар. Хижак вкусив його прямо за голову. В результаті події потерпілий отримав поранення середньої тяжкості та був госпіталізований медиками, які прибули на місце інциденту. Детальніше читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини