Головна Новини Світ Беларусь Андрій Смолій: в кінці жовтня Білорусь перестане існувати, як самостійна держава
commentss НОВИНИ Всі новини

Андрій Смолій: в кінці жовтня Білорусь перестане існувати, як самостійна держава

Лукашенко і Путін погодили основні пункти про союзну державу

10 вересня 2021, 08:40
Поділіться публікацією:

Те, про що попереджали багато політиків, експертів, оглядачів та журналістів сталося — Росія фактично і остаточно поглинає Білорусь. Всі 28 програм "поглинання" майже узгоджені на вчорашній зустрічі президента РФ Путіна та самопроголошеного президента Білорусі Лукашенка, а вже в кінці жовтня вони можуть бути прийняті на офіційному рівні. Як передає видання "Коментарі", про це пише у себе в Facebook український політолог Андрій Смолій.

Андрій Смолій: в кінці жовтня Білорусь перестане існувати, як самостійна держава

Прапор Білорусі Фото: з відкритих джерел

Він зазначив, те, про що домовилися Путін і Лукашенко може бути офіційно озвучено і підписано. Тоді це буде означати про створення так званої "союзної держави", що поставить крапку в існуванні незалежної Білорусі навіть на папері. Політолог поправив, Білорусь, звичайно ж, буде існувати зі своїм прапором і гербом, але тільки в рамках союзної держави. Це вже буде навіть прописано юридично.

На думку Андрія Смолія, абсолютно не дарма Лукашенко назвав росіян і білорусів одним народом, що прийшов від єдиного коріння. Також те, про що домовилися Путін і Лукашенко ще раз проливає світло на події, які відбулися в Білорусі після фальсифікації на президентських виборах, стає зрозуміло, кому вигідна ізоляція країни. Це Володимир Путін, який свого домігся і залишилося всього лише пара автографів Лукашенко, який повністю здасть країну. Смолій вважає, що все це обіцяє нехороші перспективи для України. Адже ми отримуємо більше 1000 км кордону з режимом Лукашенка, який перетвориться в кордон Кремля, а далі вже невідомо, як вирішить Путін — з якого боку і в який момент починати свою агресію проти України.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Лукашенко знову відважив росіянам компліменти, заявивши, що Путін йому, як брат.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини