Головна Новини Світ Беларусь Батько Протасевича відреагував на "інтерв'ю" сина білоруського ТБ
commentss НОВИНИ Всі новини

Батько Протасевича відреагував на "інтерв'ю" сина білоруського ТБ

До журналіста Роману Протасевичу досі не пускають ні адвоката, ні лікарів

4 червня 2021, 06:20
Поділіться публікацією:

Сім'я затриманого в Мінську журналіста Романа Протасевича впевнена, що син давав "інтерв'ю" білоруському телеканалу під фізичним і психологічним тиском. Про це батько опозиціонера Дмитро Протасевич заявив "Дощу".

Батько Протасевича  відреагував на "інтерв'ю" сина білоруського ТБ

Протасевич (фото з відкритих джерел)

"Знаючи нашого сина, все, що говорить Роман, він говорить не сам. Ви подивіться на його першу реакцію на початку ролика. Також в процесі ролика дуже видно, що у нього йде внутрішня боротьба між тим, що він має сказати, і тим, що він не хоче говорити", — зазначив чоловік.

За його словами, що крім тортур і психологічного насильства, сина можуть шантажувати загрозою життю або тим, що в сусідній камері виявиться його дівчина Софія Сапега.

"Йому дуже важко це говорити, але я впевнений, що його змусили, впевнений, що його залякували", — продовжив Дмитро Протасевич.

Також, за його словами, до його сина-опозиціонера досі не пускають ні адвоката, ні лікарів.

"Ми не можемо оцінити його реальний стан. Нашому синові, ми впевнені, потрібен постійний медичний нагляд, ми не знаємо, які методи впливу до нього застосовуються", — розповів Дмитро Протасевич.

Як повідомляли раніше 3 червня на білоруському телеканалі транслювали велике інтерв'ю Романа Протасевича. Журналісту воно далося важко і емоційно, Роман Протасевич не витримав і заплакав. Це сталося під час великого інтерв'ю на білоруському каналі ОНТ в програмі "Марков. Нічого особистого". Журналіст Роман Протасевич розплакався в прямому ефірі білоруського телебачення. Він сказав, що "хоче жити звичайним життям і нарешті перестати бігати".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини