Головна Новини Світ Беларусь Білорусь: більше 400 людей затримані під час протестів
commentss НОВИНИ Всі новини

Білорусь: більше 400 людей затримані під час протестів

Білоруська опозиція з серпня організовує щотижневі марші протесту, кожен раз збираючи десятки тисяч людей, незважаючи на репресивні заходи режиму

8 листопада 2020, 19:35
Поділіться публікацією:

Близько 400 осіб були арештовані в Мінську під час недільного маршу опозиції, яка протестує проти фальсифікованого переобрання президента Олександра Лукашенка, повідомила НВО "Весна".

Білорусь: більше 400 людей затримані під час протестів

Фото: @poczobut

У Мінську та інших містах було заарештовано не менше 380 осіб, в тому числі кілька журналістів і відомих спортсменів. В ході заходу були затримані срібний призер Олімпіади-2008 в Пекіні в десятиборстві Андрій Краученко, дворазовий чемпіон світу з кікбоксингу Іван Ганін, а також міс Білорусь-2008 Ольга Жінікова і відомий білоруський актор Олександр Жданович.

Білоруська опозиція з серпня організовує щотижневі марші протесту, кожен раз збираючи десятки тисяч людей, попри репресивні заходи режиму. Світлана Тихановском заявила в неділю, що ці 90 днів протестів показують, що "режим втратив легітимність".

Раніше "Коментарі" повідомляли, що Лукашенко доручив надрукувати в країні мільярди доларів. Він уже дав доручення Нацбанку надрукувати 4 мільярди доларів і 750 мільйонів євро для закриття потреб бюджету до кінця 2020-го.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини