Головна Новини Світ Беларусь Білорусь закриває виїзд за кордон
commentss НОВИНИ Всі новини

Білорусь закриває виїзд за кордон

Дозволено буде виїжджати за повідомленням про важку хворобу або про смерть члена сім'ї або близького родича, а також виїжджають за медичними приписами

10 грудня 2020, 01:50
Поділіться публікацією:

Через сім днів, 17 грудня, через коронавірус Білорусь закриває наземний кордон на виїзд. Як говориться в постанові Ради міністрів Білорусі, через сплеск COVID-19 в країні вводять такі обмеження, як заборона виїзду в країні в автодорожніх пунктах пропуску, пунктах спрощеного пропуску, пунктах пропуску на залізничних вокзалах (станціях) і річкових портах.

Білорусь закриває виїзд за кордон

ФОТО: З відкритих джерел

Це робиться з метою "запобігання поширенню в країні коронавірусу".

Раніше з 1 листопада Білорусь закрила свої кордони для іноземців нібито для протидії поширенню коронавірусу. Хто прибув до 1 листопада, у всіх повинна бути довідка з негативним тестом на COVID-19. Виїжджати можна тільки, якщо близький родич помер в іншій країні і потрібно виїхати за медичними показниками.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що про опозиціонерку Світлана Тіхановском офіційно заявила, що готова очолити Білорусь в перехідний період. Світлана Тіхановском повідомила, що з часом в країні зможе початися етап діалогу і переговорів. Вона заявляє, що опозиційні сили вже розробили концепцію проведення нових виборів і проект Конституційної реформи.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини