Головна Новини Світ Беларусь Білоруські силовики показали затриманого Романа Протасевича
commentss НОВИНИ Всі новини

Білоруські силовики показали затриманого Романа Протасевича

У Мережі з'явилися фото і відео із затриманим Романом Протасевичем

25 травня 2021, 01:27
Поділіться публікацією:

Засновник опозиційного білоруського Telegram-каналу NEXTA Роман Протасевич знаходиться в одній з мінських лікарень. Про це розповіла мати опозиціонера Наталія Протасевич, інформує Белсат.

Білоруські силовики показали затриманого Романа Протасевича

Роман Протасевич. Фото: телеграм-канал NEXTA

Начебто її сина знайшли в одній з мінських лікарень. Жінці повідомили, що стан у нього  критичний — у хлопця проблеми з серцем, повідомили жінці.

"У Романа проблеми з серцем, його не призвали в армію. Одного разу у нього було передінфарктний стан. Всі ми" сердечники "по материнській лінії", — говорить Наталя Протасевич.

Жінка не знає, в якій саме лікарні може перебувати Роман.

Своєю чергою, в МВС Білорусі стверджують, що Роман Протасевич перебуває у слідчому ізоляторі №1 міста Мінська. Скарг на стан здоров'я від нього не надходило.

"В Інтернеті поширюється інформація від особи матері Протасевича Романа про те, що він знаходиться в одному із закладів охорони здоров'я Мінська. Зазначені відомості не відповідають дійсності", — запевняє прес-секретар МВС Білорусі Ольга Чемоданова.

Незабаром в Мережі з'явилися фото і відео із затриманим Протасевичем.

Білоруські силовики показали затриманого Романа Протасевича - фото 2


Як повідомляли раніше керівник правління Центру стратегічних досліджень Павло Жовніренко вважає, що сталася спецоперація — явно спайка КДБ і ФСБ. "Немає сумнівів, що це все санкціоновано не тільки Мінськом, а й Москвою. Силова посадка літака, що пролітає над територією Білорусі, симуляції" бомби ", супровід військовим винищувачем. Путін і Лукашенко зробили заручниками всіх пасажирів літака. У них немає меж боротьбі зі свободою слова. Ловили не вбивця, терориста, а журналіста, засновника опозиційного Telegram-каналу Nexta. Придушивши свободу слова безпосередньо в Республіці Білорусь (РБ) і Російської Федерації (РФ), диктатори почали полювання на тих, хто вимушено виїхав за кордон. Пускаючись на повний свавілля — повітряне піратство, фактично — державний тероризм ", — відзначає експерт.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

иван

25 травня 2021, 06:58

Крыса думала, что неуловима?


Новини