Головна Новини Світ Беларусь Чи допоможе Лукашенку диктатура в боротьбі з ростом цін: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи допоможе Лукашенку диктатура в боротьбі з ростом цін: подробиці

Олександр Лукашенко наголосив, що приборкати ціни в країні необхідно, "використавши переваги диктатури"

10 лютого 2023, 20:12
Поділіться публікацією:

Очільник  Білорусі Олександр Лукашенко наголосив, що приборкати ціни в країні необхідно, "використавши переваги диктатури". Як стверджує не визнаний білоруський президент, ринкова економіка  країни стала "розбещеною".

 Чи допоможе  Лукашенку  диктатура в боротьбі з ростом цін: подробиці

Лукашенко заявив про "переваги диктатури (фото з відкритих джерел)

Як  інформує "Пул первого", відкрито диктаторські методи в Білорусі Лукашенко признав 10 лютого під час наради з питань ціноутворення. 

"Це найважча робота після довгих років розбещеності, ринкової розбещеності. Я розумію, що приборкати ціни, коли в розбещеності цін зацікавлені мільйони людей, дуже непросто. Але ж влади у нас достатньо. Переваги нашої влади, диктатури, саме це ми повинні використовувати", – дав пораду владі  Лукашенко.

При цьому, білоруський диктатор застерігає "просунутих економістів" від "шаленої думки", що за допомогою  демократії та вільного ринку можна "врятувати світ". Він має думку, що ринкова економіка нібито не працює. Пояснює це диктатор  на прикладі введених санкцій проти РФ.

"Якщо ринок регулюється попитом і пропозицією, тоді чому встановлено якусь стелю цін на головний товар Росії? Я маю на увазі нафту і нафтопродукти. Чому Захід і США почали регулювати ціни? Ринкова ж економіка. Ми повинні жити власним розумом... Якщо ми бачимо необґрунтоване зростання цін невідомо звідки,... моя вимога залишається незмінною. Жодної демократії в них немає і жодного вільного ринку", – підсумував Лукашенко.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Лукашенко запевняє, що Україна пропонує підписати "пакт про ненапад".Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що Захід, як і раніше, будує свої плани щодо провокацій у Білорусі, і нібито тому на полігонах в Україні проходять підготовку "бойовики та екстремісти", хоча сама Україна, мовляв, пропонує "пакт про ненапад".  


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/pul_1/8198
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини