Головна Новини Світ Беларусь Лукашенко запевняє, що Україна пропонує підписати "пакт про ненапад"
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко запевняє, що Україна пропонує підписати "пакт про ненапад"

Самопроголошений президент видав просторову тираду про боротьбу з екстремістами, яких порівняв із тарганами, і натякнув, що білоруси "мають дякувати йому за те, що в Білорусі краще, ніж в Україні"

24 січня 2023, 12:50
Поділіться публікацією:

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що Захід, як і раніше, будує свої плани щодо провокацій у Білорусі, і нібито тому на полігонах в Україні проходять підготовку "бойовики та екстремісти", хоча сама Україна, мовляв, пропонує "пакт про ненапад". Як передає видання "Коментарі", заяву Лукашенка цитує білоруське держінформагентство БелТА.

Лукашенко запевняє, що Україна пропонує підписати "пакт про ненапад"

Олександр Лукашенко. Фото: з відкритих джерел

Білоруський диктатор у своєму стилі заявив, що білоруський народ має йому дякувати за те, що він не допустив повторення українського сценарію в Білорусі.

Також Лукашенко наголосив, що не допустить повторення 2020 року, коли тисячі людей вийшли із протестами у Білорусі.

Те, що відбувається сьогодні в Україні, Лукашенко пов'язав із протестами в самій Білорусії, які відбулися 2020 року. Якби тоді, натякнув Лукашенко, його режим не встояв, то історія, яка сьогодні відбувається у сусідній Україні, повторилася б у Білорусі.

"Це для нас урок. Для всіх десяти мільйонів та гостей, які у нас тут бувають, це урок. Вже всі зрозуміли: якби ми не вистояли 2020 року – ми знаємо, що було б. Було б гірше, ніж в Україні", – зазначив самопроголошений президент.

За словами Олександра Лукашенка, на території України нібито Захід готує екстремістів, але сама Україна виявляє ініціативу та просить Білорусь підтвердити, що ніколи не буде вторгнення в Україну, факт про ненапад пропонує укласти.

Читайте також на порталі "Коментарі" — що спричинило кадрові чистки Зеленського – чому звільнення почалися саме зараз.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Німеччині продовжують "петляти" у питанні постачання танків в Україну. Нова версія – нібито ФРН не отримували від нашої країни заявки на постачання танків. Чого чекати від Німеччини в найближчому майбутньому? Чи розуміє її керівництво, що власноручно знищує імідж своєї держави? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ермаков

24 січня 2023, 18:31

У Лукашенко рак, время жизни несколько месяцев, нужно думать о передачи власти, так как белорусские врачи не вылечат его. Это данные ИКД.


Новини