Головна Новини Світ Беларусь Хакери зламали дані про COVID-тести Лукашенка: з'явилися нові подробиці про його стан здоров'я
commentss НОВИНИ Всі новини

Хакери зламали дані про COVID-тести Лукашенка: з'явилися нові подробиці про його стан здоров'я

Лукашенко нерідко отримував довідки зі своїм сином Миколою за один день і час

4 січня 2023, 18:36 comments1871
Поділіться публікацією:

Невизнаний у світі президент Білорусі Олександр Лукашенко ймовірно не робив тести на коронавірус перед зустріччю з президентом РФ Володимиром Путіним. Про це повідомляє "Медуза".

Хакери зламали дані про COVID-тести Лукашенка: з'явилися нові подробиці про його стан здоров'я

Олександр Лукашенко (фото з відкритих джерел)

Нещодавно хакери з Білорусі, які називають себе "Об'єднаним штабом опору", заявили, що зламали медичний центр управління справами президента Білорусі та показали результати ПЛР-тестів на COVID, що нібито були отримані Олександром Лукашенком та його сином Миколою.

В одному з Telegram-каналів хакери опублікували понад 70 файлів. Серед них є електронні варіанти довідок про ПЛР-тестування  на ім'я Олександра та Миколи Лукашенка.

Кожен документ має QR-код, при переході яким відкривається офіційний сайт медичного центру управління справами президента Білорусі, де показана така ж довідка. Її можна завантажити у форматі PDF.

 Тестування зробленні у період з квітня 2021 року до кінця грудня 2022 року.  Усі довідки були зроблені перед зустрічами Лукашенка з Путіним. Ще до вересня 2021 року Лукашенку, щоб зустрітися з очільником Кремля було достатньо одного тесту, але після цього знадобилося вже більше тестувань.

Проаналізувавши документи, стало зрозуміло, що довідки містять низку дивних, незрозумілих речей. До прикладу, у результатах тестів Лукашенка фігурують 2 різні номери паспорта, а в тестах  його сина Миколи — три. Один із них такий самий, як у паспорті його батька.

Дивним є також той факт, що Лукашенко часто отримував довідки з сином в один день і час. Деколи дати тестів змінювалися, а час взяття аналізу та видачі документа лишався без змін.

У багатьох документах збігається час тестування і час видачі довідки. Хоча для того, щоб отримати результат тесту ПЛР, треба певний час. А в одному документі дата видачі довідки навіть випереджає дату проведення тесту.

 Відтак, хакери припустили, що Лукашенко міг взагалі не складати ці ПЛР-тести.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Лукашенко обіцяє росіянам найщасливіший рік.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини