Головна Новини Світ Беларусь Лукашенко обіцяє росіянам найщасливіший рік
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко обіцяє росіянам найщасливіший рік

Білоруський диктатор Олександр Лукашенко анонсував "найщасливіший" та "найвдаліший" новий рік

26 грудня 2022, 18:40
Поділіться публікацією:

Під час спілкування з пресою на полях неформального саміту СНД у Санк-Петербурзі Лукашенко заявив, що про 2023 рік не треба переживати, бо все "буде нормально", пишуть "Коментарі".

Лукашенко обіцяє росіянам найщасливіший рік

Лукашенко обіцяє росіянам найщасливіший рік

На запитання, яким буде 2023 рік, диктатор відповів: "Найщасливішим. Він повинен бути найвдалішим. Не хвилюйтеся — буде нормально".

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко прибув на чергову зустріч до Путіна. Тут 26-27 грудня має відбутися неформальна зустріч глав країн-учасниць СНД. Лідери країн підіб'ють підсумки 2022 року, що минає, обговорять плани щодо подальшої взаємодії в найбільш актуальних для Співдружності сферах. Кремль боїться, що Лукашенко почне маневрувати, до того ж Москва хоче великих поступок від Мінська. Завдання Кремля – підписати офіційну угоду, зробивши перебування своїх військових у Білорусі більш-менш легальним та постійним. Цього року білоруський та російський диктатори зустрічалися вже вісім разів, причому лише нещодавно відбулася їхня зустріч у Республіці Білорусь (РБ), усі інші рази Лукашенко літав до РФ.

За словами міжнародних аналітиків, Росія хоче показати, що не має наміру відступати, що війна – надовго. Вимушуючи Україну приділяти пильну увагу цьому напрямку. Тримати на півночі частину військ, частину ППО. Такий собі фактор постійної напруги, розпилення сил та засобів. Ймовірно що буде використано формулу, коли білоруські солдати підписують контракт із російською армією. Аби не йти проти України під прапором РБ. Така собі непряма, прихована участь представників білоруських ЗС у війні.
Читайте також на порталі "Коментарі" — нові заяви Путіна: про що вони говорять – яку мету має президент Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини