Головна Новини Світ Беларусь Глава МЗС Латвії назвав країну, яка стала воєнним округом Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Глава МЗС Латвії назвав країну, яка стала воєнним округом Росії

Міністр закордонних справ Латвії вважає, що Білорусь перетворилась на новий воєнний округ для Росії, адже дозволила розмістити ядерну зброю на своїй території.

27 березня 2023, 14:00
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Очільник МЗС Латвії Едгарс Рінкевичс вважає, що Білорусь перетворилась на воєнний округ Російської Федерації. Таким чином латвійський політик відреагував на заяви Володимира Путіна розмістити ядерне озброєння на території Білорусі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter Едгарса Рінкевичса.

Глава МЗС Латвії назвав країну, яка стала воєнним округом Росії

Очільник МЗС Латвії Едгарс Рінкевичс. Фото з відкритих джерел

Латвійський міністр закордонних справ закликає Євросоюз та інших союзників України посилити санкції проти Російської Федерації та Білорусі.

"ЄС і G7 повинні запровадити додаткові санкції проти Росії та режиму Лукашенка та закрити всі лазівки в наявних", — пише очільник МЗС Латвії.

Така заява Едгарса Рінкевичса викликана бажанням президента Росії Володимира Путіна розмістити тактичну ядерну зброю на території Білорусі. Путін оголосив, що відповідне сховище має бути збудоване до 1 липня. Також за словами російського диктатора, нібито сам Лукашенко просив у нього розмістити зброю в його країні. Міністр закордонних справ Латвії вважає, що дії Путіна свідчать про значний контроль над режимом Лукашенка, а сама Білорусь стала територією для російської зброї.

"Білорусь стала ще одним воєнним округом російських збройних сил", — пише Едгарс Рінкевичс.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що білоруські прикордонники обурені діями Польщі. У Мінську заявили, що Польща навмисно затримує перетин транспорту з території Білорусі, що створило великі черги на кордоні між країнами.

Також "Коментарі" писали про витік секретних документів, який свідчить про плани Путіна організувати "тотальну чистку" українців.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

27 березня 2023, 13:11

Відпрацьована тактика падальників. Виглядати якогось мерзенного Сталіна, на якого безпідставно напали. Потім, замість того, щоб спершу обміняти поганця на порядного, починають насичувати його грошима і зброєю. А всю провину перекладають на іншого. От тільки кожного разу, від такої тактики подвійного застосування правди, в світі зла стає все більше. Першоджерело Зла уникає відповідальності.


Новини