Головна Новини Світ Беларусь Кремлівський хазяїн хоче «спалити» ще й Білорусь. Про що свідчать заяви Лукашенка
commentss НОВИНИ Всі новини

Кремлівський хазяїн хоче «спалити» ще й Білорусь. Про що свідчать заяви Лукашенка

Так званий президент Білорусі та його чиновники відзначилися резонансними заявами, які на думку військового Юрія Касьянова можуть свідчити про те, що диктатор Володимир Путін хоче втягнути Білорусь у вогонь війни

25 квітня 2024, 17:40
Поділіться публікацією:

Керівник Служби держбезпеки Білорусі Іван Тертель розповів, що буцімто в Білорусі зірвали атаку дронів на Мінськ, яка мала відбутися із території Литви. Проте жодних деталей цієї операції він не оприлюднив.

Кремлівський хазяїн хоче «спалити» ще й Білорусь. Про що свідчать заяви Лукашенка

Олександр Лукашенко

За його словами, КГБ у співпраці з іншими силовиками, провело низку заходів, які убезпечили столицю Білорусі від атак.

При цьому президент Білорусі Олександр Лукашенко повідомив, що на території його країни знаходяться десятки ядерних боєприпасів із Росії. При цьому він додав, що Мінськ ні за яких умов не відмовиться від тактичної ядерної зброї. Окрім того, Лукашенко відзначив, що тільки його справа і справа диктатора Володимира Путіна, чи завдавати ударів такою зброєю. Буцімто тільки вони приймають рішення про час і місце атаки.

"Лукашенко істерить. Каже, що дронами по Мінську збиралися вдарити. Що Кобринський район у нього хочуть відібрати. Що 120 тисяч українських військ на кордоні. Погрожує ядеркою. Ймовірно, кремлівський Хазяїн хоче спалити ще й Білорусь у вогні війни. Велкам. Будуть тобі і дрони в Мінську, і повстання в Кобрині, і мільйонна українська армія. І ядерка в дупі",
- відзначив у Фейсбуці військовий Юрій Касьянов.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Олександр Лукашенко також заявив, що на фронті в Україні склалася патова ситуація, оскільки жодна зі сторін конфлікту не може досягнути своїх цілей. Саме тому, на його думку, прийшов час мирних домовленостей. При цьому він запропонував Заходу зіграти із кремлівським диктатором Володимиром Путіним у гру, і встановити "бойову нічию".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини