Головна Новини Світ Беларусь Лукашенко анонсував нову «битву» після України
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко анонсував нову «битву» після України

Олександр Лукашенко пригрозив новою війною за колишні республіки СРСР

3 липня 2022, 12:30 comments1346
Поділіться публікацією:

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко "прогнозує", що наступний бій у боротьбі за переділ світу відбудеться у Центральній Азії. Про це повідомляє портал "Коментарі" із посиланням на російське пропагандистське інформагентство "РІА "Новини".

Лукашенко анонсував нову «битву» після України

Олександр Лукашенко. Фото: з відкритих джерел

Олександр Лукашенко вже традиційно продовжує виступати в ролі скривдженого і непорозуміння за що Захід посилює тиск на Росію та Білорусь.

За словами білоруського диктатора, Захід намагається "домінувати у світі" та бомбардувати тих, хто "підняв голову".

Лукашенко вважає, що головна причина такої боротьби у багатополярності світу і сьогодні йде справжня війна не лише за пострадянський простір, за його європейську частину, а й уже розпочинається боротьба за Середню Азію, де також є колишні республіки Радянського Союзу.

Олександр Лукашенко зазначив, що після того, як відбулися масові криваві протести в Казахстані на початку 2022 року, почалася дестабілізація в Узбекистані. За словами Лукашенка, Узбекистан "почали качати".                                          

Лукашенко також висловив думку, що Центральна Азія опинилася між двома вогнями.

Також варто нагадати, що самопроголошений президент Білорусі був одним із тих, хто заявив, що країни колишнього СРСР мають зблизитися з Білоруссю та Росією, а якщо ті не захочуть йти на таке зближення, то вони ризикують втратити суверенітет.

Читайте також на порталі "Коментарі" — гучні вибухи у російському Білгороді: руйнування 11 багатоповерхівок та приватних будинків – є загиблі та поранені.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини