Головна Новини Світ Беларусь Лукашенко цинічно висловився щодо підриву Каховської ГЕС
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко цинічно висловився щодо підриву Каховської ГЕС

Білоруський президент звинуватив Україну у підриві дамби на Каховській ГЕС.

8 червня 2023, 11:22 comments3362
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент Білорусі Олександр Лукашенко відреагував на підрив дамби Каховської ГЕС та звинуватив у цьому Україну. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Лукашенко цинічно висловився щодо підриву Каховської ГЕС

Президент Білорусі Олександр Лукашенко. Фото: з відкритих джерел

Білоруський диктатор заявив, що за вибухами на Каховській гідроелектростанції стоїть Україна. Лукашенко без будь-яких доказів стверджує, що таким чином Київ намагався приховати втрати під час великого контрнаступу на російські позиції.

"Лукашенко вважає, що Україна висадила в повітря Каховську ГЕС, щоб приховати три дні "контрнаступу", під час яких були великі втрати", — повідомляють російські ЗМІ позицію білоруського президента.

Окрім того, Лукашенко додав, що першими про підрив Каховської ГЕС повідомила Українська влада. За словами білоруського диктатора таким чином "на злодії і шапка горить".

Варто зазначити, що попри заяви Лукашенка першими про підрив ГЕС повідомляли російські військові блогери та незаконно призначений РФ губернатор Херсонської області.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про несподівану заяву президента Білорусі Олександра Лукашенка. Такі слова не сподобаються його союзнику Володимиру Путіну. Лукашенко натякнув на тому, що Калінінградська область повинна бути під контролем Білорусі. Відповідні слова були озвучені під час зустрічі Лукашенка та губернатора Калінінградської області Антона Аліханова.

Також "Коментарі" писали, що військові Російської Федерації у складі диверсійно-розвідувальних груп намагаються потрапити в Україну використовуючи ситуацію з підривом дамби на Каховській ГЕС.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/205095
comments

Обговорення


Новини