Головна Новини Світ Беларусь Лукашенко дав білорусам гучну обіцянку
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко дав білорусам гучну обіцянку

Президент Беларус заявив, що більше не балотуватиметься на пост президента

21 жовтня 2020, 11:45
Поділіться публікацією:

Президент Білорусі Олександр Лукашенко під час зустрічі з опозиційними лідерами в СІЗО заявив, що більше не балотуватиметься на посаду президента країни. Про це повідомляють "РІА Новости", з посиланням на власні джерела.

Лукашенко дав білорусам гучну обіцянку

Однак уже через кілька годин Лукашенко, виступаючи перед народом в прямому ефірі, зайвий раз заявив, що не розуміє, що буде з країною, якщо до влади прийде нинішня опозиція.

"Я вже багато раз говорив, що не тримаюся за владу посинілими руками. Громадяни! До мене може бути багато питань. Але у мене є один до вас:" Що буде з країною, якщо до влади прийде опозиція? ". Що ви будете робити без мене? ", — запитав Лукашенко.

Раніше "Коментарі" повідомляли про заяву Світлани Тихановскої.

Так, Тихановська нагадала, що пройшло вже два місяці, як в Білорусі триває свавілля після виборів президента. Політик заявила, що в Білорусі відбувається державний терор, а всі, хто не встав на сторону народу — співучасники цього терору.

"Минуло два місяці політичної кризи, насильства і беззаконня — і з нас вистачить. 25 жовтня ми оголошуємо Народний Ультиматум", — йдеться в заяві.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини